Speciaalvoer van EdgardCooper

Speciaalvoer van EdgardCooper

edgard-cooper-speciaalvoer-hulp-honden-baasjes-ndjoy

Voor een van de verzorghondjes van N’Djoy heb ik gisteren bij Animal Event wat lekkers gekocht van het speciaalvoer EdgardCooper.

EdgardCooper is een geweldig speciaalvoer wat naast goede en hoogwaardige ingrediënten ook nog eens denkt aan milieu en ondersteuning van goede doelen! 10% van de opbrengst gaat steeds naar goede initiatieven waar het gaat om dieren!

Het voer (verkrijgbaar in brok, blik en kuipje) heet EdgardCooper, en is vernoemd naar de 2 honden die aanwezig zijn op kantoor ☺ Een ervan creëerde allergieën en van daaruit is het ontwikkelen van dit goede voer ontstaan in België.

We hebben een uitgebreide uitleg gehad en het stond me heel erg aan moet ik zeggen. Het is wel duurder dan “gewoon voer”, vergelijkbaar met Royal Canin, maar door de actie 1 + 1 gratis op het natvoer heb ik namens N’Djoy 4 blikken gekocht. Hopelijk zal de hond in kwestie smullen en ik wil dit voer graag onder de aandacht brengen. Vooral bij hen die een hond hebben met allergieën, en mensen die graag een hoogwaardig voer hebben voor hun hond. Hierin zit namelijk bv ECHT vlees en geen afvalvlees.

Anyway…kijk anders eens op de website van EdgardCooper.