Probleem met het ontvangen van mail

strato_logo-ndjoy-hulp-honden-baasjes-probleem-ontvangen-mail

Probleem met het ontvangen van mail

N’Djoy heeft deze website gehost bij Strato. Dat bevalt goed, het is heel erg goedkoop en mijn site functioneert uitstekend! Nu is er helaas een probleem waarvan Strato melding maakte.

Beperkingen bij het versturen van e-mails naar Microsoft-postvakken

Op dit moment is het verzenden en doorsturen van e-mails van STRATO-postvakken naar Microsoft-postvakken beperkt. Dit betreft bijvoorbeeld e-mailadressen met @live, @outlook, @msn of @hotmail.

De redenen voor deze beperkingen zijn recent gewijzigde richtlijnen van Microsoft. Dit leidt ertoe dat de servers van Microsoft enkele IP-adressen van STRATO niet toelaten. Wij zijn met Microsoft in gesprek om deze beperkingen te verhelpen.

Wij betreuren het ongemak.

Dat is vervelend, veel mensen gebruiken deze mailboxen. Heb je mij een mail gestuurd en krijg je geen antwoord? Of zaten we midden in een gesprek en krijg je geen reactie van mij meer binnen? Stuur dan een privébericht op Facebook naar N’Djoy. Het spijt me voor dit ongemak.

Je vindt de contactgegevens van N’Djoy hier en je kunt ook een bericht achterlaten in mijn gastenboek als je geen Facebook gebruikt, dat bericht komt wel binnen!