Op zoek naar een leuk hondje?

Op zoek naar een leuk hondje?

toby-succesvolle-herplaatsing-ndjoy-hulp-honden-baasjes-op-zoek-naar-een-leuk-hondje

25 juni 2018

Afgelopen week hadden we een mopshond als herplaatser, de interesse voor hem was zo enorm dat hij afgelopen weekend al zijn forever home gevonden heeft. ♥

Door Toby werd mij wederom duidelijk dat het vinden van een herplaatser van een kleiner/specifiek ras een best moeilijke klus is.

Dit soort hondjes zijn gewild, geliefd en vaak al gereserveerd (asiel) voordat je kans ziet uberhaupt te reageren.

Mocht jou dit nou ook al een paar keer zijn overkomen en baal je er ondertussen van dat je steeds achter het net vist, N’Djoy helpt je dan graag om op zoek te gaan naar jou/jullie maatje voor de komende jaren!

Heb je een goed beeld van de hond die je zoekt, wat voor karakter moet ie hebben, misschien een specifiek ras of maakt het niets uit, een van/tot leeftijd, maar heb je vooral helder wat jij de hond te bieden hebt….. mail me dan gerust!

Tegen een kleine vergoeding maken we een mooie oproep die wordt geplaatst op Facebook en op de website.

Alle reacties worden zorgvuldig bekeken, gescreend en er wordt indien nodig contact gelegd met eigenaren/asiels die zich melden (mail en/of bellen). Daarna worden de honden die voldoen aan het zoekprofiel voorgelegd aan de zoekende partij.

De zoekende partij bepaald en beslist alles zelf.

Nadat een hond (grotendeels) voldoet aan het zoekprofiel zal het contact tussen de eigenaar en de zoekende partij ook zelfstandig worden voortgezet.