N’Djoy bestaat 1 jaar!

profielfoto-kim-ndjoy-hulp-honden-baasjes-hondenherplaatsing-kattenvoorlichting

N’Djoy bestaat 1 jaar!

Één jaar geleden alweer dat ik van start ben gegaan met N’Djoy, niet wetende wat het zou gaan worden…of het zou gaan lopen…of er überhaupt wel “vraag” was naar hulp voor de hond en kat van de minder bedeelde medemens…Maar dat was er dus wel!

Wat een geweldig maar vooral bijzonder jaar is het geweest! Ik heb intens genoten van al het moois dat er op m’n pad is gekomen en de fijne mensen die ik heb mogen ontmoeten.

8 honden, 9 katten en 1 roodstaart-papegaai worden op dit moment ondersteund door N’Djoy. Daarnaast ondersteunen we – indien mogelijk – ook her en der nog met voedsel en kleding voor de gezinnen zélf.

N’Djoy heeft het afgelopen jaar ook 6 honden kunnen herplaatst vanuit de thuis situatie waarbij 1 hond van deze 6 is geplaatst in een gezin dat mij had benaderd om een hond voor het gezin te zoeken. Dus twee vliegen in een klap! 🙂

(op alle foto’s kun je klikken voor meer informatie)

ndjoy-bestaat-1-jaar-golden-retriever-herplaatsing-gevonden-voor-gouden-mand-ndjoy

Daarnaast hebben we Stichting WereldAsielen inmiddels al een keer kunnen ondersteunen met vele kilo’s voer en andere goederen. Momenteel ligt er voor hen weer o.a. 100 kilo voer klaar voor de dieren in het buitenland. Dit voer is (bijna) aan de datum en wordt niet meer gegeven aan de N’Djoy-dieren, vandaar de donatie aan deze stichting. Stichting Wereldasielen kan dit voer nog prima gebruiken voor de projecten in het buitenland, want daar klagen de (zwerf)dieren echt niet als het misschien een tikkeltje minder krokant is geworden (zo lang het voer natuurlijk nog wel goed is).

ndjoy-bestaat-1-jaar-volle-auto-donatie-wereldasielen-ndjoy-brabant-hulp-honden-baasjes
Foto: Stichting Wereldasielen

Ook alle hartverwarmende donaties in de vorm van geld, voer en goederen doen me van binnen warm worden en van buiten glunderen van trots! Wat is het een heerlijk gevoel dat er zoveel lieve mensen zijn die me helpen om deze dieren, die er niet om hebben gevraagd, te helpen.

ndjoy-bestaat-1-jaar-donatie-speciaalvoer-spullen-medicatie-ndjoy-brabant-hulp-honden-baasjes

Ook een dank je wel voor de lieve mensen in mijn naaste omgeving die me helpen met o.a.

  • het inzamelen van de goederen
  • het ophalen van de goederen
  • het bijhouden van mijn website
  • het sturen van een berichtje of me taggen als er ergens iets moois wordt aangeboden in een van de vele groepen op Facebook
  • het belangeloos meehelpen met het rondbrengen van de maandpakketten
  • het helpen mijn bekendheid te vergroten door me ergens voor te stellen

Om het 1-jarig jubileum van N’Djoy te vieren was er op zaterdag 25 maart 2017 een hondenwandeling georganiseerd. Lees daar hier meer over!

Eind dit jaar/begin volgend jaar hoop ik mijn studie tot hondengedragsdeskundige af te ronden en hoop ik mijn hulp aan honden en hun baasjes langzaam te kunnen uitbreiden.

Bedankt allemaal voor dit prachtige eerste jaar, en op naar het volgende!!!