Hond voor gouden mand gevonden!

Hond voor gouden mand gevonden!

Na een zoektocht van een maand of 2-3 naar een lieve hond voor een gezin, kwam er drie weken geleden een mailtje binnen van een gezin dat door verdrietige omstandigheden hun Golden Retriever van 1,5 jaar moesten gaan herplaatsen.

Dit gezin had via-via mijn naam doorgekregen en vroeg of ik ze kon helpen een fijn gezin te vinden voor hun geliefde viervoeter. Ik kon deze dame meteen vertellen dat ik een hele fijne match had: een gezin dat al maanden op zoek was naar een lief maatje en met smart uitkeek naar de dag dat een hond eindelijk hun gezin zou komen verrijken!

Nadat ik voor beide gezinnen gegevens uitgewisseld hebben ze zelf contact gelegd. Daarnaast heb ik nog diverse malen contact gehad met de gezinnen om eventuele vragen te beantwoorden en tips te geven.

Onlangs is er een kennismaking geweest tussen de gezinnen en natuurlijk met de jonge Golden en het was voor allen een fijne – naar omstandigheden natuurlijk – ontmoeting. Op 19 november 2016 heeft het toekomstige baasje/gezin hun nieuwe forever-maatje thuis opgehaald, zodat ook voor het voormalige baasje/gezin het afscheid in hun vertrouwde omgeving kon plaats vinden.

Wat voor de één een heerlijke en fijne dag is geworden, is voor de ander een zwarte bladzijde. Om die reden probeer ik dit bericht ook wat subtiel te houden. Blijdschap en verdriet liggen in dit verhaal heel erg dicht bij elkaar. Het is voor mij ook wel erg bijzonder dat er twee gezinnen zijn die beide via N’Djoy hulp/bemiddeling vroegen en dat ik ze dan ook nog aan elkaar heb kunnen matchen.

Heb je zelf hulp nodig voor je hond, op welke manier dan ook, neem gerust contact met mij op.