Lezing Wolfhonden in samenwerking met Kynolanguage

lezing-wolfhonden-in-samenwerking-met-kynolanguage-ndjoy-hulp-honden-baasjes (2)

Lezing Wolfhonden in samenwerking met Kynolanguage


Een zeer interessante lezing mogen organiseren over de wolfhonden. Vera van Kynolanguage vertelde 2 uur lang, aan zo’n 30 geïnteresseerden, over de diverse facetten binnen deze rasgroep.

Door het noodweer (de bliksem is zelfs ingeslagen in Cuijk en in Vianen konden wij het horen!) kon het praktijkdeel niet helemaal doorgaan en werd wat aangepast waardoor we toch e.e.a. konden zien van de gedragingen en verschillen van deze prachtige honden.

En dank allen die dit hebben mogelijk gemaakt: Vera Sterrenburg, Kynologenvereniging Land Van Cuijk én alle deelnemers en vrijwilligers natuurlijk!


Dat de lezing werd gewaardeerd, bleek na afloop wel uit het feit dat Kynolanguage nog donaties via bankoverboekingen mocht ontvangen. Of de donateurs het op prijs stellen dat we ze persoonlijk bedankten wisten ze niet, vandaar dat de donateurs via de Facebookpagina van N’Djoy en natuurlijk hier, hartelijk werden bedankt! Team Kynolanguage


Hieronder een fotoimpressie van deze informatieve middag!

Met dank aan Marieke van de Weijer voor het maken van de foto’s en filmpjes, je vindt ze op mijn Facebookpagina.

Klik op de foto’s voor een vergroting


Op zondag 27 mei 2018 van 14.30 uur tot 17.30 uur organiseert N’Djoy, in samenwerking met Kynolanguage een lezing over Wolfhonden.

Omdat de Wolfhond een totaal ander type hond is dan de “huis-, tuin- en keukenhond” zoals wij die kennen, is het goed hier eens meer aandacht aan te besteden.

Om een groter publiek te bereiken, mét de juiste informatie over de verschillende rassen binnen de wolfhonden, leek het ons een goed idee om Vera en van Kynolanguage uit te nodigen om een lezing te geven over deze prachtige dieren.

lezing-wolfhonden-in-samenwerking-met-kynolanguage-ndjoy-hulp-honden-baasjes (1)

Voor wie is de lezing bedoeld?

De lezing is bedoeld voor mensen die:

  • al wolfhonden hebben of erover denken ze aan te schaffen en graag meer zouden willen weten/leren
  • hun kennis over honden willen vergroten, al dan niet voor hun werk
  • tegen problemen aanlopen met hun wolfhond waar ze hulp bij kunnen gebruiken
  • het leuk vinden een boeiende lezing te volgen

Lijkt het je interessant om deze lezing bij te wonen? Dat kan!

Er is plaats voor maximaal 20 personen. Hoe meer aanmeldingen, hoe goedkoper de prijs wordt per persoon.

De lezing bestaat uit 2 uur theorie en 1 uur praktijk, waarbij ook in ieder geval 3 rassen wolfhonden, met duidelijk aanwezige natuurlijke driften, aanwezig zullen zijn.

Meer informatie over deze middag:

Datum

Zondag 27 mei van 14.30 tot 17.30 uur

Locatie

Kynologenclub Land van Cuijk (Vianen)

Diepestraat 16

5434 SC Vianen

Kosten

De kosten per deelnemer aan de lezing liggen tussen de € 20 euro en de € 12,50. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de kosten lager (prijsverlaging tot € 12,50).

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

  • € 5 p.p. voor de lezing, de opbrengst is voor Kynolanguage. Alle opbrengsten die via Kynolanguage worden ontvangen, komen ten goede aan de Wolfhonden.
  • kosten voor de huur van de locatie in Vianen
  • reiskostenvergoeding voor degene die de lezing geeft, zij komt uit Alblasserdam

Aanmelden

Aanmelden kan via een mailtje aan N’Djoy of via een privébericht op mijn Facebookpagina. Stuur je naam-, adres- en woonplaatsgegevens en je telefoonnummer en geef aan met hoeveel personen je wilt komen. 1 à 2 weken voor aanvang van de lezing ontvangen de deelnemers nog een mail met alle informatie.

Vol = Vol!

Voor vragen of meer informatie over de (inhoud van de) lezing of over Kynolanguage zelf, kijk gerust op hun website of vraag het mij.

Op de foto’s hieronder broer en zus, beide Perro Lobo Herreno.