Is je mail beantwoord?

Is je mail beantwoord?

favicon-ndjoy-kim-jans-de-bruijni-hulp-aan-honden-gemeente-cuijk-is-je-mail-beantwoord

Het zonnetje schijnt, buiten staat alles langzaam weer in bloei en mensen krijgen de kriebels alles weer schoon, fris en opgeruimd te hebben. Zo dacht ik ook vandaag: laat ik mijn mailbox van “2 jaar N’Djoy” eens doorspitten om e.e.a. te verwijderen of op te slaan.

Tot mijn grote grote schrik kom ik er zojuist achter dat ik tussen maart 2016 en maart 2017 tientallen (hulp-)vragen en donatieverzoeken niet aan de afzender heb beantwoord, maar aan mezelf! (N’Djoy)

Vraag me niet hoe het heeft kunnen gebeuren, maar dat ik niet zo handig ben met de laptop is daar vast en zeker een oorzaak van. Ik klikte “gewoon” op ‘beantwoorden’, leek me logisch…

Ik heb alle mensen dus wel netjes geantwoord, voorzien van informatie, tips en trucs of dat wat er gevraagd werd, maar dit kwam nooit bij ze aan. Ook heb ik alle mensen nog een 2e mail gestuurd nadat ik op mijn 1e mail niets terug hoorde, maar er is geen kwartje gevallen bij me. Wat dom hè…..

En nu, nadat ik al die honderden mailtjes door heb gespit, zie ik het verband pas en begrijp ik waarom ik van deze mensen nooit meer iets vernomen heb. Aan al die mensen die me in deze periode hebben gemaild met een (hulp-)vraag of een donatie, bij deze: mijn oprechte excuses voor het niet juist beantwoorden van jullie mailtjes.
Ik vind het echt heel erg

Mocht je dit lezen en denken, hé dat had ik toen inderdaad ook! Is je mail destijds niet beantwoord? En kan ik nog iets voor je betekenen? Mail me dan alsjeblieft nogmaals. Ik hoop oprecht dat alles voor de mailers dat het ook zonder mijn hulp goed is gekomen.

Zie ook deze link, over problemen die N’Djoy helaas met de provider heeft om mails te versturen naar Outlook- en hotmailadressen: probleem met het ontvangen van mail

N’Djoy bestaat volledig uit vrijwilligers, die het werk voor N’Djoy combineren met hun betaalde baan en ‘privédingen’.

We zijn niet altijd in staat direct te antwoorden, maar je mail wordt altijd beantwoord!

Ik wil graag kijken of ik je kan helpen. Krijg je geen reactie? Stuur je mailtje nog een keer of stuur me een privébericht op Facebook!