Hoera, een Dierenambulance voor Land van Cuijk!

dierenambulance-land-van-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes-logo

Hoera, een Dierenambulance voor Land van Cuijk!

Hoera! Wat zijn wij enorm blij dat er voortaan een “eigen” dierenambulance is voor “onze” regio, Land van Cuijk! 🙂

Vaak duurde het heel lang voordat de dierenambulance kwam, als ie überhaupt al kwam.

Begrijpelijk ook, want het gebied dat de dierenambulance vanuit Uden moet bestrijken is ook veel te groot. Daarnaast bestieren vrijwilligers het hele gebeuren, en is de dierenambulance door een tekort aan deze lieve mensen gewoonweg niet altijd bemand.

Trots

Daarom zijn wij ook zo enorm trots op de dames Rachel Zandvliet en Saskia Mundi dat zij deze grote stap hebben durven nemen en zijn gestart met een Dierenambulance land van Cuijk e.o.

De dames zijn zo gedreven en doen alles wat in hun macht ligt om de dieren in nood in onze regio zo goed en vooral zo snel mogelijk te helpen!

Dit doen ze vrijwillig én ook nog extra naast hun gezin en “gewone” baan in loondienst. En dit verdient zoveel meer dan een pluim!

Alle hulp is welkom

Omdat de dames alles uit eigen zak betalen en ze vooral in de opstartfase alle hulp kunnen gebruiken van ons, Land van Cuijkenaren, wil ik jullie vragen eens te kijken of jullie iets kunnen betekenen voor ze, hoe klein/groot dan ook.

Vangkooien en reismandjes in goede staat, een volle tank benzine, een financiële bijdrage, aanmelden als vrijwilliger om eens een rit te rijden…..

Naamsbekendheid

Daarnaast is het natuurlijk ook van groot belang dat ze in korte tijd zoveel mogelijk naamsbekendheid gaan krijgen in het Land van Cuijk, dus het zou geweldig zijn als dit bericht ook massaal wordt gedeeld, er mensen worden getagd en jullie onderstaand telefoonnummer meteen opslaan in jullie telefoon.

Mocht je het dan nodig hebben héb je het ook!

TELEFOONNUMMER DIERENAMBULANCE LAND VAN CUIJK:

06-25163830

Ze zijn er voor het vervoeren van zieke, gewonde, zwerfdieren én dode dieren in het werkgebied:

  • gemeente Cuijk
  • gemeente Grave
  • gemeente Mill en Sint Hubert
  • gemeente Boxmeer
  • gemeente Sint Antonis

Voor meer informatie over het werk van deze toppers kun je ze ook mailen op info@dierenambulance-lvc.nl Of check hun website www.dierenambulance-lvc.nl

dierenambulance-land-van-cuijk-ndjoy-hulp-honden-baasjes-logo