Hier ben ik even stil van…

even-stil-van-financiele-donatie-ndjoy-cuijk-hulp-aan-honden-baasjes

Hier ben ik even stil van…

Soms zijn er van die momenten dat je even met je mond vol tanden staat. En neem van mij aan dat ik ze niet zo heel vaak heb. 🙂 Enige tijd geleden had ik zo’n moment en toen ik gisteren aan het internetbankieren was, was het er weer! Ik ben er even stil van. Zomaar, een enorme financiële donatie voor N’Djoy. Ja, het stond er toch echt! Helemaal uit Deventer. Jeetje, van een onbekende dame zo’n bedrag mogen ontvangen dat ten goede komt aan de honden en katten uit de regio hier is gewoonweg zoiets (niet in woorden uit te drukken) bijzonders!

Lieve Els, bedankt voor deze ontzettend fijne, bijzondere, grote en oh zo welkome financiële donatie voor N’Djoy! Wat een groot compliment geef je me door me te vertellen dat er in een half jaar tijd al zoveel bereikt is. Jouw bijdrage zorgt voor nóg meer kansen en mogelijkheden in de toekomst en alles wat er in de toekomst van gekocht zal worden zal met zorg worden gedaan!

Ook wil ik Stichting Kattenzorg Nijmegen enorm bedanken, want Els is door jullie deelacties op jullie Facebookpagina “in aanraking” gekomen met N’Djoy en is mij op die manier gaan volgen op Facebook om te zien wat ik doe voor de dieren in mijn woonplaats. Jullie vertrouwen in mij en hetgeen waar ik voor sta hebben gezorgd voor Els haar vertrouwen in N’Djoy.

Bedankt!