Dierendag 2016 met N’Djoy

dierendag-2016-met-ndjoy-hulp-aan-honden-baasjes-cuijk2

Dierendag 2016 met N’Djoy

In 2016 voor het eerst een dierendag met N’Djoy. Dat klinkt toch goed of niet! Voor de lieve honden en katten (en hun baasjes natuurlijk 😉) die N’Djoy mag helpen stonden deze week de verwenpakketjes klaar. Van een lieve vriendin, die ook erg begaan is met de diertjes, kreeg ik de tip om de pakketjes mooi in te pakken…Ziehier het resultaat.

Vóór 4 oktober hebben alle dieren die N’Djoy helpt hun verwenpakket in huis. De komende dagen wordt er nog wat bij me thuis opgehaald en dan kan dinsdag het feest beginnen. Graag wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp en sponsoring bij de pakketten! Deels door privédonaties van goederen, deels door financiële donaties en deels uit eigen voorraad zijn deze leuke pakketten tot stand gekomen. Ik wil jullie dan ook graag een impressie geven van de pakketten. In totaal worden er 5 honden en 4 katten extra verwend op 4 oktober!
Eén hond wordt door N’Djoy niet ondersteund met voer, wel met goederen.

dierendag-2016-met-ndjoy-hulp-aan-honden-baasjes-cuijk6

Voor dierendag dit jaar krijgt deze hond een heerlijk hygiënisch kussen en hypoallergene snacks. Naast de dierendagpakketten gingen ook bij enkele mensen de maandpakketten weer mee. Ook hiervan post ik wat foto’s.
#heerlijkgevoel

Klik op de foto’s voor een vergroting