Een steentje bijdragen?

Een steentje bijdragen?

steentje-bijdragen-ndjoy-kim-de-bruijni-hulp-aan-honden-gemeente-cuijk

Af en toe krijg ik wel eens de vraag waar ik mee geholpen zou zijn. In dit bericht vertel ik hoe je een steentje kunt bijdragen aan het welzijn van honden en katten die ik verzorg.

Doorgaans lukt het me aardig om voldoende voorraad van alles te hebben liggen om alle dieren goed te kunnen blijven voorzien.

Onlangs heb ik een hele fijne donatie mogen ontvangen van Margareth van Tilburg en via mijn inzamelpunt Anne van Dijk, met hondenkoekjes/snacks, dus daar kan ik nog even mee vooruit, maar…

Doordat ik flink wat nieuwe aanvragen binnenkrijg en er dus veel tegelijk aan voer en snacks uit gaat ben ik zo vrij om een oproep te plaatsen voor de mensen die N’Djoy graag wat willen doneren maar niet precies weten wat (het meeste) welkom is….

dat is/zijn op dit moment:

  • kattensnoepjes
  • kattensticks/staafjes
  • kattenvoer zowel brok als natvoer
  • hondenbrokjes voor de kleinere hond
  • hondenkoekjes voor de kleinere hond
  • kuipjes paté voor de hond
  • een financiële bijdrage

Maar laat ik er wel nog duidelijk bij benoemen dat echt ALLES meer dan welkom is 🙂

Momenteel help ik 7 katten, 6 honden en soms een papegaai 😉

Ook spoedaanvragen via instanties die vaak eenmalig zijn neem ik aan. Dit gaat dan vaak om een acute hulpvraag voor een dier dat geen eten meer heeft en waarbij de baas een noodkreet doet om zijn/haar dier te helpen. Deze dieren hebben dan vaak al een aantal dagen niets meer gehad!

Daarnaast komen daar nog, indien mogelijk 3 tot 6 honden/katten bij, maar dat moet ik nog bekijken of dat wel haalbaar is, want gemiddeld gaat er zo’n 15 kilo kattenvoer en ruim 50 kilo hondenvoer per maand doorheen.

Dus lieve mensen: mocht je iets willen geven of kunnen missen? Laat het me weten! Volg N’Djoy ook op Facebook.