De online dierenarts

De online dierenarts

Jacker.nl-ndjoy-hulp-honden-baasjes-online-dierenarts

N’Djoy wil heel graag Jacker.nl onder de aandacht brengen! De dierenarts die online met je meekijkt, ook ’s avonds en in het weekend. Je betaalt 15 euro voor een consult, niets meer en niets minder.

Gisteren bij het Animal Event heb ik Jacky en haar man (eigenaren van Jacker.nl) voor het eerst de hand mogen schudden. Het was enorm leuk ze eens te ontmoeten 

Omdat N’Djoy de minima helpt, heb ik van Jacky en haar man, voor de gezinnen die ik help, een enorm fijne “aanbieding” meegekregen. Geldig voor heel 2017. 

Voor hen kost het consult geen 15 maar 10 euro. Ik heb een flink pakket vouchers met codes mee gekregen zodat ik als de nood aan de man is een consult voor 10 euro kan regelen voor ze. Hoe geweldig is dat!

Dus heb je hulp nodig en kan dat online worden geregeld/bekeken/verholpen? Laat het me weten en ik zorg voor een kortingscode!

Daarnaast heeft N’Djoy ook nog een online consult “open staan” dat kan worden gebruikt als er echt nood aan de man is. Deze is gedoneerd door Jessica Wessels enige tijd geleden. ☺

Meer info: bezoek de website van Jacker.nl eens of mail me gerust.

Voor de gezinnen die ik help: onthoud dit aanbod en vraag hulp als je hulp met je dier nodig hebt!

Jacker.nl-logo