Bijzonder bezoek tijdens het maken van de voer-pakketten

Bijzonder bezoek tijdens het maken van de voer-pakketten

Vorige week maandag werden ’s middags de voerpakketten door mij (Kim) gemaakt, de afhaalronde was gepland op dinsdag 15 september j.l.
Nietsvermoedend stond ik voor ieder dier alles af te wegen, uit te zoeken en te verpakken toen er een nieuwsgierig aagje kwam binnenlopen…. 

Ze miauwde luid en was erg aanhankelijk… en tja…. ik denk dat het ook wel erg lekker rook allemaal 
Dus ik kon het niet laten haar een zakje natvoer te geven waar ze gelijk gretig op “aanviel”. Het smaakte haar in ieder geval goed, want er bleef geen kruimeltje meer liggen.Regelmatig kwam ze nog even binnenlopen voor een aai, even langs mijn benen opwrijven of voor een “praatje”….
Ze inspecteerde alles grondig, snuffelde overal en haar neusje had het maar druk.
Toen ze in de buurt van een doos, bedoeld als donatie voor het buitenland, een tennisbal zag liggen wilde ze er mee gaan spelen. Dus dat hebben we ook nog even kort gedaan. Ik rolde de bal zachtjes weg en zij ging er achter aan. ☺️Omdat ik zelf niet zoveel verstand heb van katten heb ik aan Rachel Zandvliet advies gevraagd.
Zij kwam samen met vrijwilliger Wim Plant op maandagavond de donaties die ingeleverd waren bij de inzamelpunten brengen. En ook toen was “madam” er natuurlijk bij.
Rachel vertelde me dat de kat er goed uit zag qua gewicht en vacht. Ik dacht zelf namelijk dat ze te mager was, maar dat had ik dus mis!
Wat Rachel ook nog kon zeggen was dat ze nog erg jong was en bijna krols zou worden gezien haar gedrag en dat haar ogen niet goed stonden. (misschien inteelt?)Aangezien er hier in de vlakke nabijheid een ongecastreerde kater rond loopt zien wij de bui al hangen….
Hopelijk blijft deze nog hele jonge dame dus ook weg bij de mannetjes….. 

Op maandagavond werd er alvast 1 voerpakket afgehaald en stond madam vrijwel meteen weer bij me….. weer de schuur in….. weer “gezellig kletsen”.
En ook dinsdag tijdens het afhaalmoment van de andere cliënten was ze er weer als de kippen bij. Al met al had ik dus een fijn gezelschap tijdens het maken van de pakketten en is het ook nog gelukt ze op tijd af te krijgen 
De rest van de tijd heeft ze nog heerlijk in het zonnetje gelegen en toegekeken wat ik aan het doen was……