Oproep voor Dierendag

gift-voor-baasjes-dierendag-ndjoy-cuijk

Oproep voor Dierendag

Binnenkort is het 4 oktober: Wereld Dierendag!

Het zou toch geweldig zijn als ik alle diertjes die geholpen worden door N’Djoy wat extra’s kon geven voor deze fijne dag.

Mag ik je om hulp vragen?

Stel dat jullie voor je eigen hond of kat een speeltje of iets lekkers kopen, kan er dan een extra portie lekkers vanaf voor een kat of hond waarvan de baas dit even niet kan betalen?

Of heb je misschien nog een goed uitziend (en degelijk/sterk) stuk speelgoed liggen waar je hond niets meer mee doet? Ook daar kan ik de honden die ik verzorg ontzettend blij meemaken.

Ik zoek voor:

  • 4 flinke kauwers (honden) wat fijns/lekkers
  • voor 1 kleine hond wat lekkers of een leuk speelgoedje
  • voor 7 katten iets leuks/lekkers

Als het mogelijk is zou ik ook graag een moederpoes met haar 6 kittens iets extra’s willen geven. Deze poes is door Rachel van straat gehaald en heeft bij haar thuis veilig kunnen bevallen van haar kleintjes. Hoe geweldig is dat!

Mocht je de dieren die N’Djoy hier in Cuijk (en omgeving) helpt willen ondersteunen met iets lekkers of leuks voor hen op dierendag, dat zou geweldig zijn!

Je kunt dit afgeven bij mij thuis (ik woon in de wijk Heeswijkse Kampen), op mijn werk in het centrum van Cuijk of als ik in jouw buurt kom, dan kan ik het misschien zelfs wel komen ophalen.

Namens de dieren en hun baasjes: bedankt!

Kijk voor het laatste nieuws en de ontvangen donaties op Facebook.