Mechelse Herder Angel heeft een thuis

Mechelse Herder Angel heeft een thuis


Update 6 oktober 2019

Onze lieve Angel is vrijdagavond naar haar nieuwe gouden mandje verhuisd ❤ De match was meer dan geweldig volgens het baasje .

Vandaag een update gehad van de nieuwe baas en die was héél positief!

Hopelijk blijft dit zo! Dat zou echt meer dan gewéldig zijn, even afwachten nog aangezien hier een ander teefje én diverse andere dieren rondlopen

Veel geluk Angel


Venray, 18 september 2019

Voor deze nog zeer energieke dame mogen wij op zoek naar een gouden mandje. Graag stellen wij Angel aan jullie voor, een mooie Mechelse Herder teef (intact) van 8 zomers jong.

Angel is als 8 weken oude puppy bij haar huidige baasje en toenmalige vrouwtje gekomen, maar vanwege een scheiding is er helaas onvoldoende tijd om haar nog te geven wat ze nodig heeft en ook echt verdiend.

Het toenmalige vrouwtje wilde haar niet meer hebben en haar baasje heeft zijn uiterste best gedaan om Angel te kunnen blijven behouden. Maar door met name een full-time baan hebben en geen vang-net om Angel uit te laten, zit ze nu lange dagen alleen thuis.

Omdat hij haar absoluut beter gunt gaan we nu op zoek naar een fijne plek waar ze wel de beweging en aandacht krijgt die hij voor haar wenst.

Angel

Angel (02-06-2011) is een hond die heel erg houdt van ballen, stokken en apporteren, maar wel alleen als je iets met haar ruilt…. dus een bal voor een bal of een stok voor iets lekkers 😉 Lekker rennen en ravotten is ook wel aan haar besteed.

In huis is ze rustig en kan ook prima alleen zijn, ze sloopt niets en is zindelijk.

Angel is geen hond voor in een bench, dus ze is het liefst gewoon lekker los in huis.

Ze ligt graag bij je op de bank, op een kleed of wil lekker knuffelen en omdat ze ook kan traplopen is er boven gezellig bij komen liggen ook geen enkel probleem voor haar!

Angel is absoluut waaks en laat zich dan ook zeker horen als er iemand aan de deur staat en/of binnen komt. Ze blaft dan even flink en na een minuut of wat keert de rust weder en gaat ze rustig onder de tafel bij je liggen.

Ze is sociaal naar mensen en kan prima met kinderen, vanaf dat ze 4 was is er een baby in huis bijgekomen waar ze vanaf dat moment verder mee is opgegroeid.

Met andere honden is ze erg wisselend, zo valt ze aan de lijn uit naar andere honden, maar er zijn ook verschillende honden waar ze wel goed mee kan. Hier is geen eenduidig beeld in te zien dus dat zal tijdens de kennismaking(en) moeten worden bekeken, mits er een andere hond aanwezig is natuurlijk.

Doordat Angel al geruime tijd te weinig beweging krijgt is het trekken aan de riem best flink te noemen en is ze ook onder het wandelen erg druk.

Haar los laten lopen durft het baasje alleen als hij zeker weet dat er geen andere honden zijn. Los lopen kan Angel prima, ze luistert dan ook goed.

Op het gebied van uitvallen aan de lijn, het contact met andere honden en het loslopen zal er zeker nog getraind kunnen/moeten worden met haar.

Angel is heel graag bezig. Mechelaars staan natuurlijk naast het waakse, zoals al eerder benoemd, ook bekend om hun drang om te werken, hun intelligentie en hun moed.

Wij denken dan ook wel zeker te weten dat een cursus speuren of iets van die aard haar zeker zal bevallen en haar ook weer wat rust zal teruggeven.

Door haar geestelijk en lichamelijk weer meer te gaan bieden zal ze ook aan de lijn, met positieve training, rustiger worden.

Als pup heeft Angel de puppy-cursus gevolgd en is ze geënt. Daarna is dit niet meer gebeurt. Ze is niet gechipt.

De commando’s zit – lig – poot zijn bekend voor haar en verder houdt ze niet van zwemmen, ze moet eigenlijk niks van water hebben……

Angel krijgt brokken en af en toe voor de lekker wat natvoer.

Ze heeft geen allergieën en is verder helemaal gezond.

angel-mechelse-herder-hondenherplaatsing-ndjoy (1)

Interesse?

Mocht je interesse in Angel zijn gewekt bij het lezen van deze oproep en wil je meer van haar weten of kennis met haar maken? Stuur ons dan een mailtje via info@ndjoy.nl en vertel ons alvast iets over jezelf.

Angel is woonachtig in de omgeving van Venray.

Negatieve reacties dragen niet bij aan het herplaatsen van Angel, het baasje heeft het er zelf al moeilijk genoeg mee en wil alleen maar het beste voor zijn hond. Deel liever dit bericht zodat we snel een gouden mandje voor haar vinden!