Franse Bulldog Barky (5,5) zoekt gouden mandje.

Franse Bulldog Barky (5,5) zoekt gouden mandje.


UPDATE 08-07:
Voor Barky hebben zich op dit moment voldoende lieve mensen gemeld waar hij een meer dan gouden mandje gaat krijgen.
Om die reden nemen wij nu geen nieuwe “kandidaten” meer aan en gaan we eerst kijken tussen de fijne aanmeldingen die er nu allemaal liggen.


Graag laat ik jullie kennis maken met Barky (5,5), een echt prachtige Franse Bulldog die op zoek is naar een gouden mandje.
Barky gaat op zoek naar een nieuwe fijne plek omdat er helaas te weinig tijd voor hem is en zijn huidige baasjes het hem zo gunnen dat hij de aandacht krijgt die hij verdiend.
Barky is een vrolijke jongen die het heerlijk vind om in de tuin te liggen, bij voorkeur in de zon, maar hij kan ook fijn spelen met zijn piep-donut of lekker kauwen op zijn Nylabone (plastic bot).
Eén keer per week gaat hij spelen bij de hondenopvang, hier geniet hij enorm van en ’s avonds is hij dan dus ook helemaal moe en ligt hij als een prins te slapen in zijn mand.
Het bos vind hij geweldig, los lopen kan hij prima, hij luistert goed, maar ziet hij dan andere honden of paarden, dan zal hij er zeker naar toe gaan en dat is niet altijd handig. Achter fietsers en wielrenners gaat hij dan weer niet aan, die gaan te snel!
—————
Thuis mag hij op de bank en dat vind ie heerlijk. Het allerfijnste vind hij het om, als zijn baasjes op de bank liggen, met een dekentje een nestje tussen hun benen te maken waar hij dan lekker op kan gaan liggen. Aaien en op z’n buikje kroelen vind hij ook heerlijk! Als je ’s morgens beneden komt ligt hij al op zijn rug klaar om lekker gekroeld te worden.
Barky kan goed alleen thuisblijven, hij sloopt niets en is zindelijk, maar toch gaat hij het liefst overal met je mee naar toe. Al is het maar een ritje naar de bouwmarkt, waarbij hij in de auto blijft wachten, als het niet te warm is natuurlijk.
Bij de dierenarts vind hij het meestal wel erg spannend allemaal. Barky’s neus en gehemelte zijn open en hij kan dus ook goed ademen.
Hij is verder volledig gezond en hier is ook voldoende documentatie van.


Buitenshuis is Barky een allemansvriend, maar binnenshuis heeft hij dit wat minder en heeft hij bij het bezoek erg de
neiging om hun schoenen “aan te vallen” en een enkele keer hier ook wel flink in te bijten.
Een echte reden hiervan is er niet gevonden, ook niet met behulp van een gedragscoach. Dit is dus wel een serieus punt wat bij een nieuwe baas, op een positieve wijze, de aandacht behoeft.
Omdat Barky daarnaast niet echt bekend is met kinderen hebben we besloten dat we Barky sowieso niet bij kleine(re) kinderen gaan plaatsen, zij kruipen en spelen veelal op de grond.
En dat in combinatie met zijn “schoenen-aanval-tic” lijkt ons niet verstandig.
Barky kent een paar basis trucjes zoals zit, af, pootje en mand en is verder voor zijn roedel makkelijk en erg lief in de omgang.
Aan de riem trekt hij niet, behalve als hij een kat ziet. Katten en Barky samen is dus geen goede match. Met andere kleine honden gaat hij goed samen.
In de opvang speelt hij graag met ze. Met grotere honden is dit wisselend. Met de ene kan hij goed, met de andere niet. Dat is “zien en weten”. Barky denkt vaak dat hij stoerder en groter is, vooral als hij aan de lijn zit, maar daar denkt die grotere hond dan toch soms anders over…..


Barky is gecastreerd, gechipt, geënt, ontvlooit/ontwormt en heeft verder geen bijzonderheden als het gaat om voeding of allergieën.
Wat we voor hem zoeken is:
• Een liefdevol persoon, echtpaar of gezin met oudere (klein)kinderen die zijn “schoenen-aanval-tic” écht kunnen accepteren, want of het ooit nog over gaat is de vraag.
• Een persoon, echtpaar of gezin met oudere (klein)kinderen die voldoende liefde, tijd en aandacht aan hem kunnen en willen besteden en waarbij hij niet dagen alleen zit.
• Een speelmaatje zou zeker welkom zijn mits er een goede klik is.
• Een plekje op de bank en een gouden mandje vol met liefde!
———-
Denk(en) jij/jullie Barky een meer dan gouden mand te kunnen geven?
Of wil je toch nog meer informatie over hem?
Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@ndjoy.nl.
Vertel ons uitgebreid wie je bent, hoe je woon/werk/gezinssituatie is, je ervaring met honden en wat je Barky te bieden hebt.
Barky is woonachtig in de regio Veghel


Mocht u interesse hebben in een hond die via N’Djoy op zoek is naar een nieuwe gouden mand,
onthoudt dan dat wij rustig de tijd nemen om een geschikte baas te vinden die ook écht past bij de hond.
Het is dus niet: “wie het eerst komt wie het eerst maalt”.